logo

Quality PayBack - rendyrket støtteverktøy for saksbehandling
Home | PayBack | Sertifisering | Rapporter | Partnerprogram | Kontakt
PayBack

PayBack utgaver

Tilpasning

Spar kostnader!

Tekniske krav

Tilpasning av PayBack

En av PayBack sine styrker er at PayBack kan spesialtilpasses på en effektiv og vedlikeholdsvennlig måte.

Om ønskelig kan Zylin utføre hele tilpasningsprosessen, men kunden kan som oftest gjøre hele jobben selv.

Tilpasningen skjer i flere nivåer. De enkleste tilpasningene kan kunden velge å gjøre selv, mens de mest avanserte tilbyr vi som en tjeneste. Hva kunden utfører selv og hva våre konsulenter vil gjøre bestemmes av kunde utifra kompetanse og arbeidskapasitet hos kunden.

Nivå 1 - Navn på arbeidsprosesser, prosjekter, dokumentasjon, m.v.

Den enkleste formen for tilpasning er å legge inn navn på arbeidsprosesser, prosjekter, rollemedlemskap, osv. Dette gjøres direkte i web grensesnittet og er typisk noe superbrukere hos kunden utfører.

Nivå 2 - Konfigurasjon i web grensesnittet

Fra web grensesnittet kan superbrukere gjøre andre typer tilpasning som f.eks. bestemmer hvilke felter som kan brukes og hvilke felter som skal være obligatoriske.

Nivå 3 - Standard konfigurasjonsfiler

På dette nivået trengs det mer kompetanse om hvordan PayBack fungerer. Typisk vil vi utforme et første forslag, deretter gjør IT resursene hos kunden justeringer.

Eksempler på tilpasning er her mer avansert eller spesiell justering av hva og hvordan saker skal registreres, policy for passord, tilpasning av sjargong i installasjon m.v.

Nivå 4 - Spesialutvikling

Spesialutvikling er den mest fleksible, men også den tilpasningsmåten som involverer vår konsulenter mest. Vanligvis finner kunden at det meste er håndtert på nivåene ovenfor.

I spesialutvikling vektlegger vi å lage løsninger som er vedlikeholdsvennlige slik at kunden ikke strander på en tidligere versjon eller at drift og brukerstøtte blir resurskrevende.

Selv på dette nivået kan kunden gjøre mye selv om ønskelig. Det vanskeligste med spesialtilpasning er å finne ut av hva som skal gjøres.