logo

Quality PayBack - rendyrket støtteverktøy for saksbehandling
Home | PayBack | Sertifisering | Rapporter | Partnerprogram | Kontakt
PayBack

PayBack utgaver

Tilpasning

Spar kostnader!

Tekniske krav

PayBack utgaver

PayBack finnes i flere utgaver og kan tilpasses kundes behov med hensyn til funkjsonalitet, krav til behandling av data (f.eks. personvern, konfidensialitet, sikkert, osv.), konfigurasjon og spesialtilpasninger.

Ta kontakt med oss for å få utformet et uforpliktende tilbud tilpasset dine behov.

PayBack fullversjon

PayBack fullversjon brukes typisk for større installasjoner hvor det gjerne er behov for større eller mindre tilpasninger eller alternative drifts/hosting løsninger. Den har flere moduler og muligheter for tjenester knyttet til installasjon på egne servere, tilpasning, m.v. Fullversjonen har også en del ekstra funksjonalitet som konstandsmodul, tiltakslister, bibliotek for styrende dokumenter, m.v.

Annen serverprogramvare

PayBack krever ikke at man går til innkjøp av annen software for å kjøre PayBack på egne servere. Etter dagens standard er PayBack sine krav til maskinvare utbetydelige.

PayBack kjører på alle versjoner av Windows (arbeidsstasjoner såvel som servere) eller andre operativsystem f.eks. Linux, Mac, m.v. Med noen få unntak kan man installere PayBack på en eksisterende maskin uten at det går utover oppgaver allerede løst av maskinen man installerer programmet på.

PayBack fungerer med alle databaseservere: MS SQL server, Oracle, MySQL, PostgreSQL, Derby, osv. Slik kan man utnytte eksisterende kunnskaper og rutiner i bedriften f.eks. mht. backup.

Dersom man ikke allerede har en database på egne servere, anbefaler Zylin Apache Derby(laget av IBM og Sun) som er en fullgod og gratis database som er optimalisert for minimalt vedlikehold og enkel installasjon.